Seneste Aktiviteter

{

Seneste aktiviteter

 

Her kan du se lidt om hvor SF-Faxe har været med boden. I boden er der næsten altid hjemmebagt økologisk kage, dejlig varm kaffe og SF'er der er klar til at tage en snak, eller bare svare på spørgsmål. Husk at tjekke vores kalender, hvis du vil vide hvor vi er næste gang.

Alle er velkomne, også hvis man bare ønsker en kop kaffe.

Haslevmessen

Der var mange der kiggede forbi vores bod på Haslevmessen, og det blev en rigtig hyggelig dag, med god snak om politik.

Kulturnatten i Haslev

 

Vi kommer frem mange steder, husk at holde øje med vores kalender.

Faxe-messen den 29. og 30. oktober

 

Traditionen tro havde SF sin lille politiske stand opsat på Faxe-messen. Vi havde en del besøg, men vi var også repræsenteret af både folketingskandidat Jacob Mark og SFU'er Sofie Carlø

Mødte du SF på Foreningernes Dag søndag d. 18. september ?

Der havde vi nemlig en rigtig hyggelig dag, hvor vi som altid serverede økologiske forfriskninger over en kop kaffe.

Vi delte helt utrolig mange balloner og vindmøller ud til glade børn.

 

SærForplejningsdepotet og Tøserunden

I 1997 opstillede SF Fakse det første SærForplejnings depot, med diverse økologiske produkter, til de seje SF kvinder og andre seje tøser fra hele landet, der deltog i det 112 km lange motionscykelløb for kvinder.

 

Som et fast indslag og i solidaritet med de lidende kvinder, så deltager vi, i forplejningsdepotet, også i løbet på 2 medbragte motionscykler. Efter krav fra flere af de seje cykeltøser, der kommer forbi vores depot, så har vi naturligvis også haft cykelhjelme på de senere år.

Der er rigtigt mange positive tilråb fra de hårdt cyklende kvinder. De synes det er sejt vi står der, de hepper lige så meget på os, som vi hepper på dem.