Folketingskandidat

Folketingskandit for SF-Faxe

Jeg stiller op som folketingskandidat, fordi jeg synes politik er den bedste måde at få indflydelse på.

Jeg arbejder til dagligt som sygeplejerske og kan se hvordan det offentllige system bliver mere og mere presset.

Derfor må vi få mere ro på. Der skal være tid til at sørge for en ordentlig behandling af de mennesker der er i kontakt med det offentlige system. Det gælder alle både børn voksne og gamle.

Miljøet har høj prioritet, der skal være en god offentlig transport, så der er lige mulighed for at blive kørt med tog eller bus, uanset om man bor i de store centrale byer eller i mindre byer.

Ved SFs Generalforsamling den 18. maj 2017, sagde han blandt andet at vi har en spændende udfordring i at finde vores SF profil. Efter Murens fald kunne rødt godt være et skældsord. Og der er stadig en klassekamp, der skal kæmpes, for selv om du tror det, så viser chefen sig måske ikke altid at være din bedste ven. Vores sociale sikkerhedsnet er blevet tyndt. Der er ingen arbejdskampe – er det, fordi ”nogen” er bange for at miste arbejdet?

Der er blevet nedsat udvalg under Landsledelsen, så regionerne og medlemmerne kan være med til at politikudvikle. Medlemmerne vil ikke ”bare” sætte plakater op – vi vil lave noget konkret politik, som kan bruges.