Folketingskandidat

Folketingskandidat Michael Graakjær.

Vores nuværende folketingskandidat er Michael Graakjær. Da den 18. maj var sidste frist for opstilling af kandidater til næste Folketingsvalg, og da der ikke er anmeldt andre kandidater end Michael Graakjær, er Michael Graakjær fortsat folketingskandidat for Faxe/Stevnskredsen.

Tusind tak til SF-Faxe og SF-Stevns for st vise mig den tillid at vælge mig som deres folketingskandidat. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med alle medlemmerne og de øvrige kandidater i storkredsen så vi kan få styrket SF på borgen.

Ved SFs Generalforsamling den 18. maj, sagde han blandt andet at vi har en spændende udfordring i at finde vores SF profil. Efter Murens fald kunne rødt godt være et skældsord. Og der er stadig en klassekamp, der skal kæmpes, for selv om du tror det, så viser chefen sig måske ikke altid at være din bedste ven. Vores sociale sikkerhedsnet er blevet tyndt. Der er ingen arbejdskampe – er det, fordi ”nogen” er bange for at miste arbejdet?

Der er blevet nedsat udvalg under Landsledelsen, så regionerne og medlemmerne kan være med til at politikudvikle. Medlemmerne vil ikke ”bare” sætte plakater op – vi vil lave noget konkret politik, som kan bruges.