Generalforsamling

Generalforsamling i SF


SF bestyrelse var på valg, og blev med applaus konstitueret således:


Formand Stig Herold Nielsen

Kasserer Ivan Dan Kastrup

Sekretær Bente Ovesen

Bestyrelsesmedlem Mogens Stilhoff

Bestyrelsesmedlem Marieke Klauder Sandvad

 Der blev d. 15-5-2019 afholdt generalforsamling i SF-Faxe 


  Den bød som den plejer ,på god debat ,mad og selvfølge de ,efter vedtægterne valg.

   Formand ,sekretær samt 1 bestyrelsesmedlem. Alle tre sidende medlemmer blev genvalgt .

REGIONS VALG 2021


Der har d. 20-9-2020 været kandidat møde  til Regionsvalget .

Som kandidater meldte :

Charlotte Poulsen og Mona Pedersen sig til at stille op.


De blev begge valgt  og er hermed

SF-Faxes kandidater til RegionsrådetSF-faxe er en aktiv partiforening, med aktive medlemmer. Vi forsøger at være synlige og deltage i mange begivenheder: Kulturnatten, 1. maj, diverse messer m.fl. Det er også en social forening, der gerne samles i hyggeligt lag.

Der bliver afholdt ca. 10 medlemsmøder om året, et par af dem som temamøder.  I 2015/16: Besøg på Vibeengskolen, Tycho Brahe Centeret og en aften med Business Faxe, hvor Jesper Ib Paulsen udtrykte glæde over SFs vilje til og ønske om samarbejde med erhvervsliv med en grøn profil.


Michael Graakjær synes, vi har en spændende udfordring i at finde vores SF profil.  Efter Murens fald kunne rødt godt være et skældsord.  Og der er stadig en klassekamp, der skal kæmpes, for selv om du tror det, så viser chefen sig måske ikke altid at være din bedste ven.  Vores sociale sikkerhedsnet er blevet tyndt.  Der er ingen arbejdskampe – er det, fordi ”nogen” er bange for at miste arbejdet?

Der er blevet nedsat udvalg under Landsledelsen, så regionerne og medlemmerne kan være med til at politikudvikle.  Medlemmerne vil ikke ”bare” sætte plakater op – vi vil lave noget konkret politik, som kan bruges.


Vi skal have italesat den røde profil – vi skal være skarpe – vi skal være resultatsøgende.


Vi skal passe på vores miljøer (Vestkysten, gylleudledning, pesticider m.m.m.).

Michael Graakjær sluttede debatten med at udtrykke sin vrede over den nuværende regerings energi- og miljøpolitik, ja, alle de steder, hvor Danmark har været foregangsland bliver kørt tilbage.  Det er rystende at se, hvor hurtigt landvindingerne bliver kørt tilbage.  Når vi kommer tilbage i regeringen, skal vi til at genoprette det hele. ”Omprioriteringen” er skabt for at give skattelettelser – ren signalpolitik – skønt de fleste er glade for at betale skat, så længe pengene går til det fælles velfærd.