Europarlaments valg d. 26-5-2019

SF FAXE anbefaler at man stemmer på Troels Stru Schmidt eller Margrethe Auken

Jeg har arbejdet for FN, boet i fem lande og med mine egne øjne set,hvordan klimaforandringerne gør skade i hele verden

Nogle vil helst bruge EU valget til at tale om de 20 personer i Danmark, som går med burka. Jeg foretrækker at tale om de 200 millioner klimaflytninge,som vi skaber om bare en generation,hvis vi ikke handler nu.

 Stop Klimaforandringerne

100% vedvarende energi i europa

Brug EUs landbrugsstøtte på bæredygtigt landbrug

BESKYT VORES VILDE NATUR

Ingen sprøjtegifte nær drikkevandsboringer

75,000 hektar urørt skov i Danmark

SKAB INTERNATIONAL UDVIKLING-IKKE KLIMA FLYGTNINGE

EU skal give 1% i udviklingsbistand

Stop regeringens besparelser på klimastøtte


Som otte børns bedstemor er det vigtigt for mig at sikre den verden, de skal leve i. Jeg vil have EU i spidsen for kampen mod klimaforandringer og den voksende sociale ulighed hos os såvel som globalt.


Opmærksomheden på truslerne mod vores natur og miljø fik mig i 1972 til at melde mig ind i SF, men det var kampen imod atomkraft som fik mig aktivt ind i politik i 1975. Efter mere end 40 år i politik er miljøkampen – sammen med solidariteten og kampen for mere åbenhed – stadig fortegnet for mit daglige politiske arbejde i Europa-Parlamentet. I 1990 kom klimaforandringerne med på SFs dagsorden som en af vores vigtigste opgaver.


Målet er sammen med klima, natur og miljø et mere socialt og gennemsigtigt EU. Der skal også stilles langt skrappere krav til finanssektoren. Hvis vi kan skabe job til de mange unge arbejdsløse, bremse klimaforandringerne, nedslidning og forgiftning af naturen og sikre øget økonomisk lighed gør vi helt håndgribeligt en forskel for millioner af mennesker.


Jeg vil ikke sende regningen for vores uholdbare livsstil videre til de næste generationer. Fremtidens problemer skal håndteres i dag.